mail mij

reactie? pippelotje at yahoo punt com

Pagina's

6 oktober 2010

en we gaan van start.

In navolging van vele andere dorpen en gehuchten, zelfs de Kempen zijn sneller dan wij, is hier dan ook eindelijk het naaiclubke voor de mensheid die in en rond Antwerpen woont.
We starten ons, voorlopig nog naamloze, clubje op 13 oktober. Vanaf 19u is iedereen welkom in Zaal St. Jacob, Zorgcentrum Compostela, Doolweg 6, 2150 Borsbeek.
je wordt verwacht met je stikmachien (als je dat nodig hebt) en je project voor die avond, een luttele 3€, een natje en een droogje wat overigens niet verplicht is, en veel goesting.
meer details volgen nog.

voor vragen en/of bevestigingen van aanwezigheid, alsook toffe naamsvoorstellen, 1 (mail) adres:
pippelotje @ yahoo punt com

12 opmerkingen:

 1. ohlala, hier is zeker interesse! alleen is borsbeek wel héél ver!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt super tof! Ik woon in Boechout, maar in de week zit ik op kot. Als ik eenst geen les heb kom ik zeker af!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof tof! Ook al ben ik niet van de regio, ik vind het leuk dat er steeds meer mensen samenkomen :) Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik woon in Boechout, lekker dicht bij Borsbeek! Ik ga sinds 3 weken naar de yoga, maar moet besluiten dat ik daar alleen maar onrustig van word. En van naaien en frutselen word ik rustig ... Tegen volgende week probeer ik een patroontje te vinden van een kindermutske om te haken, en ik kom naar Compostela!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mamamaakt; doen! wel pas volgende maand, maar met zoveel enthousiasme kunnen we er mss vanaf januari al een 2wekelijks clubke van maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vanmorgen met een vriendin gaan ontbijten. Zij quilt één keer per week, maar vindt het zo traag vooruitgaan. Ik heb haar warm gemaakt voor jullie naamloze clubke. Dus, als ik in november kom en het valt mee, breng ik haar in december misschien ook al mee! Compostela gaat nog te klein zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ja hoera! het was keigezellig vanavond. dus volgende keer dubbel het volk, dubbel de gezelligheid! ik kijk er al naar uit! hebt ge een facebookpagina?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb dat ooit aangemaakt, toen ik een nichtje probeerde op te sporen. Maar ik ga daar eigenlijk nooit meer op kijken . Ben wel lid van jullie FBgroep, onder mijn "echte naam". Ik wou lid worden als mamamaakt, maar plots stonder mijn echte naam. Ik ben echt geen held op dat gebied ...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ha oké, dan weet ik wie die mysterieuze nieuwe persoon is ;-) kan je daar wat volgen. ik verwittig het hier ook nog wel hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hebben jullie al een FB pagina van het naaiclubke? Spijtig dat ik zo ver weg woon, want de naaiclub van hier in de buurt (leuvens stiksel) zit al vol... Misschien toch ook zelfs eens een clubke oprichten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vanaf januari tweewekelijks...ik zie dat wel zitten eigenlijk! :-) 'k vond t echt gezellig!!

  BeantwoordenVerwijderen