mail mij

reactie? pippelotje at yahoo punt com

Pagina's

16 december 2010

mijn lieve Louise

Eergisteren werd ze geboren. Ons nieuwste nichtje. Zo lang verwacht en zo naar uitgekeken. En plots, de dag voor de uitgerekende datum kwam ze er. Louise.
Een beetje onverwacht omdat het in de familie toch echt wel de gewoonte is om dik (letterlijk) over tijd te gaan. Niet Louise, zij vond 14-12-10 een schone getallenreeks en kwam op tijd piepen.
Natuurlijk waren wij allemaal al maanden bezig aan onze zelfgemaakte cadeautjes. Natuurlijk was er bij niemand ook maar iets af. Gelukkig was ik vooruitziend en maakte ik een kleine Black Apple Doll in de juiste kleuren (helaas vergat ik een foto te trekken, terwijl dit toch al de schoonste was die ik maakte) voor het geval dat Spruitje het levenslicht zag voor of op de UD. En even gelukkiglijk had ik nog heel de avond de 14e om mijn eigenlijke cadeau af te werken, een speelboog.
Met dank aan de dames van Zot van Antwerken, want zonder hen was ik waarschijnlijk nooit op het idee gekomen om ergens een speelboog tweedehands te kopen, dat ding te slopen om de bogen opnieuw te bekleden. Dat idee bespaarde mij heel wat kopzorgen en kijk......... 't is gelukt. Gisteren gingen we ons kakelvers nichtje knuffelen en kwamen we niet met lege handen.


6 opmerkingen:

 1. geweldig! Ik kan me al een projectje voorstellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi gedaan... misschien wel iets leuk om te maken voor men toekomstig petekindje...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gemaakt! En echt een origineel idee, zo'n boog herbekleden, moet ik onthouden...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi, hier zal het nichtje vast urenlang zoet mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen