mail mij

reactie? pippelotje at yahoo punt com

Pagina's

16 december 2010

nen Batman pijama


Er wordt hier wel gewerkt, maar met een bijna lopende, maar nog steeds niet tegoei slapende dochter zijn er echt te weinig uren in den dag om dan ook nog eens te bloggen. ik snap niet hoe sommige supermoeders dat doen, ik behoor duidelijk tot een andere soort (zie ook de rommel op de niet gestofzuigde mat #waarzijndiekuiskabouterkes)...... Maar bon, ik wou nu eens eindelijk met tricot leren werken, en de zoon heeft pijama's vandoen. Dan is 't niet zo moeilijk. Ik koos de combinatie niet zelf, dat deden de mannen hier in huis. Ik wou er felgeel bij, maar Ferre is o zo blij met zijn batmanstofke (met dank aan Tante Mie voor deze en nog een hele zak andere typisch jaren tachtigofwashetnunegentig stofjes). Ik had nog nooit mouwen of deftige halsopeningbiezen gemaakt, dus vergeeft mij de ruime nek. het voordeel is dat deze pijama heel snel over Ferre's hoofd geraakt, wat met de meeste kleren voor zijn leeftijd niet zo is omwille van zijn dikke.... haren. De broek vind ik super, ik ben nog steeds zelf niet overtuigd van de combinatie maar bon, de mouwen staan erin zonder rare toeren en ik heb mij enorm geamuseerd. er zal dus nog tricot volgen....

3 opmerkingen:

 1. Dat is dan toch 'n foutje in 't patroon zou ik denken, die halsopening? maar voor de rest niet slecht voor 'n eerste keer! (mijn eerste halsopening had na 5 keer uitdoen het gevolg dat m'n voorpand vol gaten zat *blush*)
  Wel 'n cool stofke.. en ja, geel zou echt niet misstaan.. als ge nog batmanstof over hebt, 'k zou zeggen go for it :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. patroon? welk patroon? ik heb dat gewoon uit mijn duim gezogen hoor. ik heb schrik van patronen....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ok, nog ne keer.(Hoe krijg ik mijne naam hier weg?)
  Hey Helena, toffe boel hier! Kunt ge hier ook ergens een berichtje achterlaten dat niet bij een fotoke hoort? Ben superleek he! :o)
  kZit met een vraagske --> Mijn stikmachien is ne singer, lang geleden is gekocht. Tijdens tstikken hebk toch geregeld een terugkerend probleemke: aan de verkeerde kant stikt alles heel properkes en langs de goeie kant begint den draad heel dikwijls te broebelen, in de knoop te geraken. Echt heel fijn om mee te werken. :-s Weet jij misschien waaraan dat kan liggen (uiteraard niet aan mij :-p)? Ligt dat aant machien of aan den draad of misschien aan nog iets anders? Merci op voorhand! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen