mail mij

reactie? pippelotje at yahoo punt com

Pagina's

14 augustus 2010

Er zijn zo van die dagen...

Kijk eens wat de postbode naar Zussie bracht, die het meegaf aan Broer, die het achterliet bij Mams, waarna het vandaag bij mij aankwam.
Dit zijn de stofjes die ik bij Noeks kocht, met mijn cadeaubon die beide broers en schoonzussen mij gaven voor mijn verjaardag.  Merci allemaal, ik ben er héél blij mee.
Maar dat was niet het enige dat Mams achterliet in de gang beneden......
Het zo gezochte en begeerde geitenstofje is ook gearriveerd. Mams kocht het gisteren voor mij in Le Chien Vert en we zijn heel content. Zoals Berreke zei: 'Neenee Liene, dit zijn geen auto's, dees zijn geitjes. En dees is een blauwe geit, of nee, een rode geit met blauwe stippen, of met zwarte banden, ja, met zwarte banden.'
Ook vers uit Le Chien Vert deze heerlijke toile cirékes.
De onderste wilde ik ook een halve meter, maar ik kreeg voor dezelfde prijs ne rol met nog anderhalve meter op. contentement ten top.

Allé, ik ga u laten, Bassie en Adriaan lonken, en nadien hopelijk peis en vree zodat ik mijn stikmachine nog is in gang kan zetten.

2 opmerkingen:

  1. Dat stofje links onderaan ligt hier ook al 'n half jaar te lonken.. voor een rokje en een bolerovestje in felroze erboven! :-) Ik zou er 'ns aan moeten beginnen.. maar eerst 3 tassen voor swappen, een telefoonhoesje, 2 kledingstuks en dan hopelijk minder swapverslaving!
    (oh ja, de schaapjes komt ook nog!)

    BeantwoordenVerwijderen