mail mij

reactie? pippelotje at yahoo punt com

Pagina's

4 augustus 2010

jaja, hier ook.......

OP ZOEK NAAR PIFFERS
Pay it Forward, een lovenswaardig project vind ik het. Ge doet iets schoons voor drie medemenschen (en dat hoeft dus niks gekochts te zijn hé, ne cake bakken is bijvoorbeeld ook goed) en die drie doen dan weer iets schoons voor elks drie anderen enzovoorts. Ik geloof in zulke dingen, dat ze de wereld een klein beetje liever maken. Maar het blijft toch een hele uitdaging te zijn. mensen genoeg die iets leuks willen krijgen. Tot ze horen dat ze zelf ook de liefde moeten verder-delen.
 Ik weet het hoor, tijd is een schaars gegeven voor velen, maar 't moet dan eigenlijk ook niet eens zoveel tijd kosten.
enfin, ik ga er wel mijnen tijd in steken. ik verwacht een van de dagen mijne facteur met een Pifpakje van Vrouwtje Gekruid en binnen afzienbare tijd ook nog iets van mama Saartje.
Dus zijn er kandidaten voor een PippelotPifPakje?
jaaaaaaaaaa *en nu massaal reageren ;-)*

11 opmerkingen:

 1. Hewel, ik knap niet zozeer af op het feit dat ik zelf ook moet verder delen. Wel op de schrik dat er zo niks is dat ik goed genoeg kan/doe om daar iemand anders mee te plezieren... Maar eigenlijk wil ik dat wel eens proberen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dus als ik het goed begrijp is het idee dat ik iets doe voor 3 mensen op de blog of in mijn omgeving op de voorwaarde dat zij dan ook weer iets doen voor 3 andere mensen. En als zij dat dan niet willen, wat dan?
  Afijn, op zich lijkt het me wel leuk om mee te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tsja Ruthy, dat is dus het 'probleem'. als zij dat niet willen.... dan zit je vast. maar goed, als je zelf gegeven hebt neem ik aan dat het wel goed is, zolang je je best maar doet. als ik dus ipv 6 mensen maar drie mensen vind, dan heb ik toch iets moois gedaan, niet?
  @ Schaartje, mag ik dat als een ja noteren dan? ik had dat ook hoor, dat niks wat ik maakte goed genoeg was. ondertussen krijg ik al iets meer vertrouwen in mijn kunnen. maar het blijft eng om iets zelfgemaakts weg te geven vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad, vooral die tijd is het moeilijkste! Je denkt, 'k ga dat eens vlug fabriceren en dan blijkt dat daar toch meer tijd in kruipt dan je denkt...
  vooral als je ook nog eens de opdracht verkeerd begrijpt en denkt dat je drie cadeautjes per persoon moet maken. dan blijf je wel wat langer bezig :-). Maar toch met evenveel plezier gemaakt!
  Dus vanaf nu, ga 'k hier eerst m'n pif-jes maken en me dan opgeven om mee te doen... Maar nu eerst een heleboel andere dingen afwerken, vooraleer 'k nogmaals aan een pif-je begin!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil ook wel proberen. Alleen heb ik maar een klein blogje en weet ik dus niet of ik zelf aan 3 nieuwe pifjes geraak. Maar ookal vind ik er dan maar één of twee, ik ga er met plezier iets voor maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oké, ik doe mee. Liever deze "angst" om mij overheen te zetten, dan mijn spinnenfobie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke blog heb jij, ga je graag volgen!!
  Natuurlijk ben jij ook welkom op mijn blog.

  Fijn weekend, groetjes Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Moet je de volgende pif via je blog doen en handwerkjes maken of mag je ook verder piffen met collega's/vrienden?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. je mag verder piffen met anderen! doe je mee dan naja?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dan doe ik mee! Ik pif verder op het werk en in de familie, niet via de blog. Dat vind ik zo'n gedoe :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hoera! leuk! ik heb het ook eerst rondgevraagd in mijn 'life'wereld, maar helaas vind ik er geen geïnteresseerden...

  BeantwoordenVerwijderen