mail mij

reactie? pippelotje at yahoo punt com

Pagina's

7 augustus 2010

hip en hot!

Kennen jullie Hip en Hot al? zo niet, maak dan als de bliksem dat je op mijn linkje klikt en ga er eens rondneuzen. wat een heerlijke site is dat.
Kijk, dit zegt ze zelf: "Hip & Hot is een unieke site voor hippe papa’s en mama’s met altijd de leukste en origineelste cadeautjes voor de hele familie. Iedere dag vind je hier een nieuwe blog met aandacht voor een hip product, leuke webshop of coole winactie. Zorg dat je niks mist. Geef Hip & Hot een plekje bij de favorieten op jouw computer en kom iedere dag even langs. Zo weet je het meteen als er een winactie of kortingscode voor een geslaagd cadeautje online staat."

Wat ik ervan zeg? Elke week zo ongeveer vind je mij daar een uur of langer. om op mijn gemakje alle leuks uit te spitten en (niet onbelangrijk) alle winacties te bekijken. Ik doe niet aan alles mee, maar toch klik ik 9 van de 10 keer op het reactieformulier, antwoord op de vraag en hoop dat ik ooit eens iets mag winnen.
Een tijdje geleden zat er een mailtje in mijn digitale brievenbusje.
Dat ik de babyBloch's van Le Petit Tom gewonnen had. Ik mocht zomaar kiezen uit heel hun aanbod, dewelke ik de leukste vond.
Ik koos deze:
En een paar dagen later lagen ze al in de brievenbus!

Even later kreeg ik het bericht dat ik dit leuke luiertasje ook weer gewonnen had, om ons Wolkje te verluieren in stijl. Het is nog niet aangekomen, maar ik hoop het eerstdaags binnen te hebben.
Conclusie: allemaal naar Hip en Hot, de site die trends voor je spot, voor elke dag een leuke winactie, kortingsactie of nieuwe webwinkel!

Vergeet mijn weggevertje niet!!!! nog tot nu maandag 9 augustus!

5 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met al je mooie kado's! Ik heb al aan heeeeel veel winacties van hip en hot meegedaan maar helaas nog nooit iets gewonnen. Er staat super leuke dingen tussen!
  Groetjes, Josette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, jij wint nog eens wat, leuk! Heeeeeel gaaf die spullen, toch eens gaan kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat 'n leuke dingen.. kende de site nog niet, maar denk dat ik daar toch ook veel ga meedoen.. (en vrees ook aankopen, want er staan echt wel leuke, hippe dingen tussen)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. bofkont! leuk dat je de Bloch's al zo snel binnen kreeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankjewel voor de tip! Ik kreeg vandaag antwoord dat ik ook gewonnen heb (briefpapier). Ik ben superblij, want heb lang aan 't twijfelen geweest of ik niet zou bestellen maar vond de verzending nogal veel en moet eigenlijk eerst m'n oud papier opgebruiken..

  BeantwoordenVerwijderen