mail mij

reactie? pippelotje at yahoo punt com

Pagina's

1 februari 2011

Zot van Antwerken

volgende week is het weer tijd voor onze maandelijkse bijeenkomst van Zot van Antwerken. Een klein groepke zijn we voorlopig, maar het is toch o zo gezellig. Zo gezellig dat ik meestal weinig tot niets doe, behalve tetteren en fouten stikken, of foute stiksels weer losmaken.

Dus om kort te gaan: woon je in de buurt van Borsbeek en heb je woensdagavond 9 februari niks te doen? mail mij dan op pippelotje at yahoo.com of vind ons op Facebook voor meer informatie.
Ik hoop tegen dan zelf genezen te zijn, want nu de kindjes (ja, meervoud) eindelijk aan het genezen zijn en beter slapen, geeft mijn eigen lijf het op, en er weer vol enthousiasme te staan. Mamamaakt, u weze gewaarschuwd, ik wil nog steeds bloemekes leren haken!

5 opmerkingen:

 1. Dju, ik kan er weer niet bij zijn (man in het buitenland dan) Veel beterschap!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Ik zou willen dat er hier in de buurt ook zo iets was!! dank je voor je compliment over mijn ring! groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. amai, bij ons op het leuvens stiksel zijn er enkel frisdrankjes te krijgen hoor ;-)
  @Nancy: http://naaiclub.blogspot.com/2011/01/een-nieuw-clubje.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aha, ik zal er zijn , en misschien komt het er deze keer wel van, een bloemeke of twee ... Maar als ik die foto's goed bekijk, zijt ge niet de enige die meer tettert dan iets anders ... Tot volgende week!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. doen jullie dit nog steeds? ik woon in hemiksem
  lijkt me leuk om eens af te komen!
  laat me gerust iets weten koxkatleen@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen