mail mij

reactie? pippelotje at yahoo punt com

Pagina's

5 maart 2010

Het Petekindjesproject

De Zoes koopt een kindje. Weeral. Een broer of zus voor Poppie. Vijfde kleinkind in de familie. De geboorte van mijnen oudste bracht een kettingreactie op gang, Wat dus nu, bij nummer vijf, al traditie is.
ZELF een pakske maken. En dan nog liefst zo origineel en tof mogelijk.
De oogst bij ons Berreke (den oudste) was een gebreid frakske van de Zoes en Happe het geel Konijn door Zussie. Drie kindekens later is er ons Roos Wolkske.
De zelfmaakoogst?
Ne gepersonaliseeerde gehaakte poef door de Zoes.
Tokkie, de beige kip door Zussie.
Nen boxhanger door schoonzus I.
Een gebreid slaapzakske door schoonzus II.

Ge ziet, explosie van creativiteit.... Het kindje van de Zoes kan dus door mij niet onbedeeld gelaten worden. Niet in het minst omdat ik dat dutske zal be-meteren. Dat vraagt dus om een Petekindjesproject. 't komt alleen wat traag op gang, gezien ik wat in de miserie zit met een gebroken pols en een Roos Wolkske dat elk anderhalf uur aan de borst wil tutteren.

 
Maar zoals ge kunt zien, er is al wat af/
1. De sloefkes. Tutorial
2. De Munchables. Afzabberen of opeten al naar believe en dan gewoon 't wasmachien in. Tutorial
3. Een detailke van de sloefkes hun binnenkant. Ik heb hiervoor een oud slaapzakske gebruikt, maar zie wat een schattig pietevogelke.
4. Blokken. Met een belleke erin en een labelke om mee te frullen.  Tutorial

Zover ben ik al. Ik wil tot 10 dingen geraken, de Zoes moet over vier weken gaan bevallen. Doe zelf 't rekensommeke maar. Dat valt dus nog wel mee.

Pippelotje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten