mail mij

reactie? pippelotje at yahoo punt com

Pagina's

30 juli 2010

als je ooit eens 10 minuten tijd hebt...

... dan MOET je gewoon het supersnelle en o zo toffe portemoneetje van Anni-tas eens maken. Ik heb nog steeds een uitwas in de vorm van een zware bijna zeven maand oude niet slapende baby aan mijn arm hangen, maar soms kan ik het schaapke 10 minuten ergens neerploffen en laten entertainen door mijn oudste. Thank God voor oudste zonen.
Op die 10 minuten kan je dus, mits voorgevormde mal van de gewenste afmetingen, een portemoneetje mét rits ineen boksen. En ge hebt niet eens een ritsvoetje nodig.
Een échte must dus voor de mama zonder tijd!
Als ge echt een priegelmini gevalleke wilt, (zoals het onderste met Petit Panstofje) voldoen de afmetingen 10 op 15. Ik vind het wat klein en heb gekozen voor ongeveer 15 op 20 cm.

9 opmerkingen:

 1. Zo mooi ! Is het 15op20 met naadtoeslag incl ?
  Zou er ook is graag aan beginnen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt dat je de afmetingen erbij zet! Ik wil er dit weekend ook aan beginnen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ elske: ja, de naadtoeslag zit erbij in. (ha dat heet naadtoeslag en niet zoom zoals ik in mijn vertaling voor u zette ;D)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze leuk, en ja ze zijn inderdaad zo in elkaar gezet. Moet er toch een wat meer gaan maken ;-)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk hoor, en verslavend om te maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dag Pippelotje, wil je je me aub nog eens je adres doorsturen. deze week zat jouw pakje terug in m'n brievenbus, blijkbaar had ik geen adres opgeschreven en nu ik kijk in m'n mails heb ik jouw adres ook helemaal niet of niet meer. Hoe stom kan ik zijn...

  BeantwoordenVerwijderen