mail mij

reactie? pippelotje at yahoo punt com

Pagina's

28 juli 2010

mooie dagen

het was schoon, daar in Normandie. Het was soms wel wat te druk naar mijn goesting, want er waren twee neven met hun kroost, maar voor mijn Berreke was het top. Kindjes om mee te spelen is toch wel serieus iets anders dan alleen maar met mama of papa, of bekken trekken naar 't klein zusje.


En vrijdag gingen we naar de zee, en dan waren we pas ècht helemaal op vakantie. we vertrokken in de gietende regen aan ons huizeke, maar een uurke verder scheen de zon alsof we aan de cote d'azur stonden.


Ach, u had er moeten bij zijn, de zilte geur, de hongerigmakende lucht, twee brave kindekens en een zonneke om U tegen te zeggen.


En om alles nog wat perfecter te maken kregen Ferre en ik van een Fransoos een kokkel, zo recht uit het zand. Mannekes, da's lekker. Wapen u dus allen met een rijfke en een emmer en ga een beetje in't zand van Trouville-strand graven. Rauw opeten, zo uit de zee.

Verder ga ik u niet lastig vallen met verhalen van de koeien of de kersen. Of de zalige rust en stilte. Of hoe ons Lotje thuis in slaapstaking is gegaan en wij hier al drie dagen absoluut niet productief zijn en dus ook nog geen give away hebben bedacht.

6 opmerkingen:

 1. Heerlijk zo'n vakantie!
  En slaapstakingen, ahum, helaas ervaring! Wij hebben ook niet echt een makkelijke slaper!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom thuis weer!
  Dat klinkt als een vakantie waar je een hoop rust uit haalt. Jammer dat Lotje thuisgekomen over die rust heel anders denkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Pippelotje

  Ik heb een Stylish Blogger Award gekregen en mag hem weer doorgeven aan 5 mensen en een daarvan ben jij! Kijk op mijn blog wat je verder moet doen.

  Liefs Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er idd een zalige vakantie uit, doet je terug op vakantie willen gaan...hm nu ik er aan denk, waarom gaat dat zo snel voorbij... ;)
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke vakantiefoto's!
  Zon, zee, strand, kersen en koeien... En dan een prachtig gezin... Super!

  xx Mye

  BeantwoordenVerwijderen