mail mij

reactie? pippelotje at yahoo punt com

Pagina's

18 juli 2010

er werd weer wat gegeven

allereerst kreeg Poppie gisteren haar rokske. Want ze werd twee jaar. En dat deed ze met verve, twee jaar worden. Heerlijk kind...
Mijn eigen held kreeg een Superheldencape en een masker. "Want superhelden zijn niet bang van de donder en de bliksem hé mama?"
Hij was nogal verdrietig omdat alle leuke enveloppen die hier in de brievenbus vallen voor mij zijn... dus maakte ik hem een cape, naar zijn eigen ontwerp. En fier dat hij erop is.

er worden ook weer hopen give aways naar ons kopke gesmeten hier in blogland.
hou u vast hé; 't zijn er wel wat:
Zo mooi zo hip heeft 100 volgers en viert dat met cupcakes. wat, dat is nog een verrassing, maar het zullen cupcakes zijn. leuk dus!

Stempelientje geeft deze supermooie stempels weg. tot 1 augustus
Deze prachtige stofjes kan je winnen bij Tistemie, ookal een blogger met 100 volgers. gefeliciteerd en allen daarheen ;-)
kijk nu eens wat een cuties!!!!!!!!! die kan je winnen bij Caet's blog ter ere van haar verjaardag. deelnemen kan tot 22 juli!

mijn eigen give away? ik ben er nog niet uit. na mijn weekje Douce France zal er allicht wel wat tevoorschijn komen, tot dan.

5 opmerkingen:

 1. Mooi gemaakt! Die cape helemaal geweldig!

  Kijk er al naar uit als mijn zoontje zoiets wil hebben maar dan moet ik denk ik naar me schoonmoeder ben zelf niet zo super handig met de naaimachine misschien wel als ik het echt wil :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat maak je toch allemaal mooie dingetjes. Ik lees dat jullie op vakantie gaan binnenkort. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oe, dat rokje is leuk zeg. Is het een cirkelrokje?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Ciska, neen, het is een patroonloos plooirokje. even leuk denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen