mail mij

reactie? pippelotje at yahoo punt com

Pagina's

18 april 2010

Daar is hij dan!

14 dagen geleden werd hij verwacht. Heel de vakantie zegden we optimistisch en steeds vertwijfelder (en verbeten) TOT MORGEN tegen elkaar. Maar meneerke zat goed en bleef liever zo lang mogelijk in het buikhuis wonen. Er werd gedreigd met niet thuis bevallen, bevalling opwekken en vliezen laten breken. Gelukkig begreep hij net op tijd de boodschap, braken gisteren en pleine public de vliezen vanzelf en is mijn petekindje vanmiddag dan toch nog geboren. Ne mens zou denken dat het allemaal een mopke was........
Maar niet dus!
Simon, een brok van 4 kg 3-ennogwat- en 55 cm.
Nog ne jongen, het blijft schoon verdeeld in de familie. Poppie is heel blij met haar broerke, oefende enthousiast haar aaitechniek op ons Wolkske (klets-steekooguit-duw) en riep de hele tijd trots beeeeeeeebie beeeeeeeebie.
De kadokes vielen in de smaak. Zoes opende, samen met ons Berreke, vandaag de pamperzak (ooo da's 't stofke van den Ami) en de Tshirtjes (die zijn echt KEI-snapt ge'm-schattig!). Poppie mocht haar Black Apple Doll  in haar armen sluiten, tesamen met haar eigen Tshirtje.

 Benieuwd wat er morgen uit de zak komt............

1 opmerking:

  1. Proficiat meter! Hij is echt te schattig! En hoe lief dat zijn zusje met hem is!
    En dan nog overladen worden met cadeautjes, geweldig, een broertje krijgen :-)

    BeantwoordenVerwijderen