mail mij

reactie? pippelotje at yahoo punt com

Pagina's

28 juni 2010

De supersnelle slaapzak

35° geeft de thermometer aan. Binnen. in mijne living. ik zweer het u, hoe graag ik ook zomer heb, als uw poep zomaar van uw stoelen glibbert, dan is het té warm. maar goed. Liever dit zalige veel te warme zweetweer dan dat druilerige regengedoe. Althans, dat is mijn mening. Ge moogt dat ook is aan 't Roos Wolkske vragen. Ik gok erop dat die het niet helemaal met mij eens is. Want met al haar vetjes zweet dat arm schaapke zich dus kapot. slaapt bijna niet, vindt het te warm om te eten/drinken/tutteren, wil gepakt worden, niet geplakt. Kortom, ze ziet af.
En ik, ontaarde moeder, heb voor dat kind niet eens een zomerslaapzakske. Tot voor kort sliep ze ook zonder slaapzak, in haar wiegske gepropt. nu was ze daar echt wel uitgebarsten, dus moest ze in haar bed. Een zee van plaats om te draaien. Ne slaapzak nodig dus. En met het prachtige weer dat we tot nu toe hadden, waren de fleecekes en de gevoerde exemplaren goed genoeg.
Maar nu dus niet meer.
Daarom presenteer ik u: de supersnelle slaapzak. Klaar op 20 minuten. Omdat het efkes rap moest gaan.

Posted by Picasa
 
 
Posted by Picasa

10 opmerkingen:

 1. Wow, 35°C, dan mag ik eigenlijk niet klagen van de 28°C op mijn kamer... Alhoewel.. ik word daar zo loom van, en ik wil graag naaien, maar daar krijg ik het alleen nog maar warmer van... Geef mij maar een zwembad bij dit weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Dat is toch een dekbed hoesje van de IKEA? Die ligt ook bij mijn stofjes te wachten op een nieuwe bestemming! Leuk bedacht!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Roos Wolkje is er in elk geval heel erg blij mee! Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben dol op mollige zwetende kindjes... ;) Wat een schatje en in een mooie zomer slaapzak die klaar was in 20 minuten (!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op 20 minuten? Wow, da' snel en goed gedaan! (ik heb de slaapzakken hier snel opgegeven, ik heb kinderen die slaapzakken weigeren...)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ideaal op 20 min!! ik moet ook nog één maken voor kas. een klein vraagje, zijn het ook drukknopen op de schouder?
  merci

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb je site weer gevonden... was eerst al mijn favo's kwijt, nu dus weer terug en vond ik dat je verhuisd bent. En dus verhuizen we mee en volgen we jullie weer.

  Maar wat een mooie slaapzak, wow wou dat ik zo handig was met de naaimachine.

  Liefs Daphne en Dyan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, 35 graden binnen, da's wel een heleboel. Ik verbaas me nu nog over den truuk met het steeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk! Ik heb nog geen kindjes maar een leuk idee voor mijn metekindje in spe :). En heel erg bedankt voor de sleutelhanger! In het echt is die nog mooier! Ik ben er heel erg blij mee! Ik ga ze gebruiken voor aan de sleutels van mijn stageplaats te hangen zodat ik er elke morgen extra goed gezind aankom door jou :)

  BeantwoordenVerwijderen