mail mij

reactie? pippelotje at yahoo punt com

Pagina's

18 juni 2010

o mijn nieuw stikmachien

mannekes, mannekes, waar te beginnen?
Ik voel mij alsof 't kerstmis, Sinterklaas en mijne verjaardag allemaal tegelijk was. (Dat mag ook wel,, voor dat geld...)
mijn machien is zalig. 't is stil,  het doet pieppiep als ge op het touchscreentje drukt, het knopke wordt groen als ge moogt beginnen naaien. 't is zelfs wat luiewijvennaaien want ge hebt niet eens de voetpedaal nodig. Enfin, na wat oefenen vind ik het misschien toch wel handig om die te gebruiken want ik vergeet soms op 't start-stopknopke te duwen en dan naait mijn machientje te ver door.
De automatische draadinnaaldsteker, daar is vooral mijn ventje heel content mee. ik kon nogal is lopen vloeken als ik dat gaatje niet kon vinden, mijnen bril ook niet en 't veel te donker was. nu heb ik een LEDlampke, en een knopke om in te duwen en dan steekt mijn machien zelf de draad in de naald. luxe mannekes, dat kunt ge niet geloven.
ik vermaak mij prima.
ik maakte zakdoekjes voor de kindertjes. vooral die voor de meiskes, met het schulpjesrandje vind ik zo schattig. ik hoop dat de neefjes en het nichtje er even blij mee gaan zijn als mijn gebroed. 't Wolkske heeft de hare al helemaal afgezabberd, en Ferre is helemaal wild van zijn twee krokodillen.

ik kreeg er ook gratis een overlock bij. deze overlock. Zoals ge kunt zien, is die nog niet in gebruik. ik heb nog niet de juiste spoelen draad gevonden, en ik wil eerst de borduurfunctie van mijn stikmachien eens uitproberen.
Maar ik heb hier (wat een geweldige site, allen daarheen) een hoop tricot besteld, zodat ik mijn overlock wel ga moeten gebruiken. (ha, en zus, ik heb het naar u laten sturen, dat scheelt nen hoop in de verzendkosten. dan weet ge dat, die megagrote doos die ge gaat aankrijgen van de week, die is dus voor MIJ)

zo, en nu ga ik een poging doen tot borduren.

VERGEET MIJN GIVE AWAY NIET, NOG TOT 25 JUNI

7 opmerkingen:

 1. Woow!Amaj je kan daar namen,... en al mee doen! Er gaat hier een hele nieuwe wereld open voor mij... Hoop dat het de centjes waard is, maar zo te zien wel! Misschien, ooit op een dag, als ik alles goed kan maken, koop ik mezelf er ook ééntje... *Droom...

  Veel succes en plezier met de nieuwe naaimachine!

  Charon x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. whoeeee!! speeltijd !!
  ik weet nog hoe blij ikwas met mijn nieuw speelgoed (wel een pfaff en een bernina )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kwijl... Heerlijk! Als ik ooit nog eens veel centjes bijeen sprokkel ga ik er ook ne nieuwe kopen, niet dat die van mij slecht is, maar ik wil meer-meer-meer! :) Ik wil vooral kunnen borduren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super zo'n machine, daar kun je vast veel mooie dingen mee maken! Wens je er veel plezier van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wil ik ook!!!!! Wow, zeg!!! Dat ziet er geweldig uit!!!!

  BeantwoordenVerwijderen