mail mij

reactie? pippelotje at yahoo punt com

Pagina's

22 juni 2010

zonder bakfiets........

De bakfiets is kapot. Ik vraag mij echt af hoe andere fietstende moeders dat doen, met twee kinderen waarvan de ene meestal niet zelf wil of kan fietsen, want véél te moe als hij van school komt en de tweede gewoon nog te klein is om in het fietsstoeleke vanvoor te zitten?
wij lossen het zo op:
En bekijks dat we hebben!

wilt ge ook graag veel bekijks? Roos Wolkje zit in een Zsazsa DIY die ik maakte volgens de duidelijke handleiding en wat hulp-via-mail van deze straffe Madame.

15 opmerkingen:

 1. Haha!
  Ik fiets zo ook rond, gezellig hé! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk! maar..... wat doe jij als Abeltje je kleren onderkotst? of doet hij dat helemaal niet, zo'n welopgevoed kereltje?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. kan je haar niet langs voor hangen ? Of is dat een stoeme vraag ? gr,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze is nogal aan de zware kant. toen ze echt nog héél klein was, deed ik haar wel vanvoor, maar nu zit ze in de weg bij het sturen en krijg ik al snel het gevoel naar voor te vallen. de zsazsa is ook enkel een rugdrager. dit is veiliger, naar mijn gevoel. en zo gezellig ook, dat gekriebel in mijn zij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hopelijk heb je die bakfiets snel terug! Ik zou het nooit durven om op die manier te fietsen. Nu ja, ik heb ook al heel vaak de grond gezien! ;-)

  Zo'n Zsazsa DIY, daar moet 'k toch ook eens voor kijken, hoor! Heb je daar last mee in de rug of valt dat goed mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. onzen Dikzak weegt nu bijna 9 kilo, ze is nog geen half jaar...... en op mijn rug voel ik ze amper. de zsazsa zit vast met gespen en riemen, en een knoopgedeelte. ik vind hem heel erg handig, snel aan, comfortabel en ergonomisch. doen dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik zet simon vanvoor en floor achter. ook niet echt ideaal dus, maar wel werkbaar. en als ge geen plek hebt voor nen bakfiets, is da de enige optie :-)

  nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat ziet er hartstikke gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Amai grote kadet, dat kleintje van u... Mauritz wordt deze week 1 jaar en weegt net geen negen kilo.. Hij zit tegenwooordig in het stoeltje achteraan. Ik heb nooit durven fietsen met een draagdoek aan... maar als het goed aanvoelt, moet dat perfect kunnen e... Geniet er maar van

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hihi, lijkt me inderdaad lekker gezellig. Ik kan er nog niet over mee spreken, heb nog geen bengeltjes... :-)

  (Maar ik heb wel een vraagje, nu heb ik een vermoeden dat ik precies bij jou daarnet een pakje van Rood met Witte stipjes heb afgeleverd... Als het niet zo is, is het in ieder geval iemand die toch op je lijkt...)

  Charon x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dank voor je reactie op mijn Blog. Ik werd nieuwsgierig en kwam dus effe hier spieken. Wel gezellig, zo met z'n allen op de fiets.
  Wij hebben ook een tientonnertje. Hij was met 2 jaar 15 kilo. Past nog net in de voorzit. Daarentegen ook een lichtgewichtje, 7 jaar en 21 kilo... en die past nog steeds zonder moeite in de achterzit.
  Leuk al die fiets en kids praatjes.
  Groeten Siem, van roodkapje...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een gezellig tochtje zal dat zijn elke keer!
  Zal nog wel een heel gehannes zijn om haar op de rug te krijgen?
  Leuk uiltje was het geworden trouwens!!!

  Groettjes Tamara.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oh zo doe jij dat. Hier moet de dochter van 2 bij de papa omdat ik de zoon in de draagdoek op mijn rug heb. Wist niet dat ze er samen op kunnen. Misschien straks eens proberen, want mijn man is onze bakfiets ook nog aan het repareren...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. heel je blog afgezocht naar een foto van jou. Zo gaat dat vaak met ons, mama's. Hopen foto's van onze 'klein manne' en de 'klein manne' met de grote man die zitten er ook wel vaker tussen...maar wij zelf op foto? Nee hoor we staan meestal achter dat ding.
  Enfin...dus toch eentje hier gevonden en ...nee...we kennen elkaar niet.
  Wel weet ik dat je ier bij één van de lekkerste bakkers ter wereld staat :)
  laat jij mij héél binnekort wat weten ivm dat naaiclubke? wnat ik ben zoooooooooooooooo'n leek, dat ik amper aan de machine durf :p
  groetjes
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen