mail mij

reactie? pippelotje at yahoo punt com

Pagina's

5 mei 2010

Het Wolkske gaat Loungen

Zondag kocht ik op het stoffenspektakel een enorme stapel stofkes, het ene nog schoner dan het andere. Ik was innig tevreden. Dat gold evenwel niet voor het Wolkske, die afgesneden was van de voedselbron. Papa had het pertang heel goed aangepakt, dus ze heeft bijna niet gebruld. Ze sliep zelfs toen ik met al mijn zakskes thuiskwam. Maar zo'n dingen wreken zich natuurlijk. Dientengevolge bracht ik een maandag door met een wringend, verontwaardigd Wolkske aan de borst op de zetel. En vond ik dat dat kind dringend wat moest chillen. Of loungen. Dus maakte ik haar een tenueke, dat past bij de sfeer.
Het kimono'ke zag ik staan in de ideetjeslijst van maken voor moeders. Toen al leek het mij iets tof om is ne keer te maken voor de dochter. En nu deed ik het dan ook.
Het lijkt of de mouwen niet gelijk zijn, maar ik heb het vijfduizend keer nagemeten en ze zijn toch écht wel even lang.
Het broekske is de ultieme lounge broek. Gemaakt van een oud topke van mij dat klaar was voor spullenhulp. Volgens het idee en de handleiding van Lil Blue Boo. Die heeft overigens nog keiveel andere recycleer-je-kleren-tutorials.
Ik appliceerde er een appelke op, want dat is nu eenmaal in de mode. Ik tekende gauw zelf mijneigen appelke, en zag toen dat meisjesmama dat al gedaan had voor mij........
En toen alles af was, kon ons model gaan loungen.
En als ge mij nu wilt excuseren, wij gaan wat chillen op de zetel....

7 opmerkingen:

 1. Geniet van jullie gechill! Erg leuk gedaan! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weet je op wat dat lijkt? op een setje van Ducky Beau. Het zou zo van de winkel kunnen komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super! waar haalde je het kimonopatroontje? daar zoek ik nu al een hele tijd naar...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, trouwens Pippelotje, wil je me trouwens nog eens je adres doorsturen, zodat ik jouw PIF binnenkort kan doorsturen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, ik was je even kwijt, maar heb je weer gevonden. Wat een prachtige dingen maak je. En die foto hiernaast van jou met je dochter in de draagdoek vind ik fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen