mail mij

reactie? pippelotje at yahoo punt com

Pagina's

25 mei 2010

leve de kabouterkes


Amai, ik ging efkes gauw een broekske maken. Ja, soms heb ik nogal last van hoogheidswaanzin. Dan denk ik bijvoorbeeld dat ik alle kennis bezit. Nu denkt ge waarschijnlijk, allé, da's toch een schoon broekske. Enfin, ík vind het een schoon broekske, een héél schoon broekske. Maar ge moet weten dat ik eigenlijk zo'n pamperbroekske wou. 'Bloomers' zoals dat dan noemt. En ik was er waarlijk van overtuigd dat ik dat op een uurke klaarkreeg. Denken niet meegerekend, want ik heb er zo ongeveer heel de nacht van wakker gelegen...
Het kabouterstofje (leve het stoffenspektakel) was ideaal voor zo'n bloomers. Ik zag het al helemaal voor mij, dikke pamperkont ingepakt in de kabouterkes, met zo van die ruffelskes op haar kont. En daarover zo'n rood kleedje, misschien met een kanbouterkesdetailke. Zo'n kleedje dat alle spekjes wat verstopt en van mijn roos wolkje een rood wolkje maakt. Maar goed, nu heeft ze dus een zeeroversbroekske. Met kabouterkes op. Wat denken jullie? toch nog een kleedje? Of een piratenvest?
O ja, ik héb er effectief een uur voor nodig gehad. Ik heb gewoon een broekske dat redelijk past overgetekend, beetje breder en korter (niet kort genoeg). Met wat elastiek (type smock) rond de beentjes voor een pofeffectje. Alleen had ik iets meer pof verwacht, maar ik denk dat de fout hem vooral in het model (van de broek, niet het kind) zit.
Ondanks dat het compleet niet is wat ik wilde, ben ik er wel héél gelukkig mee. Nu dat kleedje nog.
Tegen dit weekend, want dan is't groot familiefeest. En eigenlijk wil ik den broer tegen dan ook nog een nief frakske maken.
Gene stress.
Posted by Picasa

6 opmerkingen:

 1. Ik vind het een keischoon broekske. En ik zou er geen kleedje bij maken maar een tuniekje. (Dat kan dan eerst dienen als kleedje en dan later als shirtje)
  Ha praktisch toch weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het een leuk broekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. superleuk, zeg! En ja, ik zou ook eerder voor tuniekje gaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een fantastisch broekje! Heel mooi stofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. als je een hanger wilt kopen mag je me mailen, (6 euro/stuk) groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi,
  Broekje is perfect, hoewel het niet echt is wat je wou... Ik heb zo bloomers gemaakt met een patroon van Jans Dotter uit haar boek simple sewing for babies...
  en idd tuniekje kan langer gedragen worden...

  greetz

  BeantwoordenVerwijderen